Locuri de muncă în Austria, Germania, Franța și Marea Britanie « VreauJob.info
hot sex
Feb
16

Locuri de muncă în Austria, Germania, Franța și Marea Britanie

munca_12028000

Românii care caută un loc de muncă în domeniul construcţiilor pot aplica pentru unul din cele 21 de posturi vacante în Austria. Una dintre condiţiile cerute de angajator este cunoaşterea limbii germane. Un faianţar poate câştiga lunar 2.100 de euro net, la fel ca un ajutor în lucrări metalice.

Angajatorul austriac mai caută dulgher, electrician, instalator, macaragiu şi instalator. Salariile oferite de austrieci pentru aceste posturi vacante variază între 2.100 şi 2.250 euro net lunar.

Posturi de electrician sunt disponibile şi în Germania, salariazarea pornind de la 15 euro brut pe oră. De asemenea, la mare căutare sunt cadrele medicale. 50 de posturi de asistent medical generalist sunt disponibile în Marea Britanie, prin intermediul aceluiaşi program. Retribuţia lunară oferită de angajatorul din Albion pentru un asemenea post este de 21.388-27.000 lire brut pe an.

O altă ţară care scoate la concurs posturi în domeniul sanitar este Franţa. În Hexagon sunt disponibile zece posturi de medic generalist, salariul oferit fiind de până la 10.000 euro brut lunar. Angajatorul francez mai caută trei anestezişti, precum şi chirurgi specializaţi în oftalmologie, chirurgie vasculară şi viscerală.

Angajatorii au transmis că timp de o lună îi vor sprijini pe cei selectaţi cu cheltuielile cu locuinţa. Pentru postul de chirurg oftalmolog, salariul oferit este de 8.000 de euro lunar, iar angajatorul le va acorda sprijin pentru găsirea unei locuinţe. O condiţie preliminară în selecţia candidaţilor va fi cunoaşterea limbii franceze la nivel avansat.

Prin programul EURES sunt disponibile la nivelul Uniunii Europene 353 de posturi vacante, cele mai multe în Germania, 119 la număr. Pe locul doi în acest top urmează Marea Britanie cu 66 locuri de muncă disponibile, iar Irlanda completează podiumul, cu 65 de joburi vacante. La polul opus se situează Ungaria, Cehia şi Norvegia, cu câte trei posturi vacante.
Post comment