Prospecţiuni, compania lui Tender, angajează de la mecanic, la asistent director. Vezi joburile « VreauJob.info
hot sex
Aug
20

Prospecţiuni, compania lui Tender, angajează de la mecanic, la asistent director. Vezi joburile

tender_84762700

Prospecţiuni, compania de prospectare geologică deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, face angajări în Bucureşti. Află dintr-un material VreauJob.info ce caută angajatorii şi care sunt termenele-limită de primire a candidaturilor pentru posturile ofertate.

Prospecţiuni angajează la Bucureşti pe postul de responsabil journey management.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin studii medii, ai cunoştinţe de bază de limba engleză, ai cunoştinţe aprofundate de Office, precum şi experienţă în lucrul cu calculatorul.

Mai mult, candidatul potrivit pentru acest post trebuie să fie dispus să muncească pe teren, în cadrul echipelor seismice, şi să lucreze 20 de zile calendaristice consecutiv, câte 10 ore pe zi, urmate de 10 zile calendaristice libere.

Dacă răspunzi acestor criterii de eligibilitate şi accepţi programul de muncă explicitat mai sus, poţi trimite aplicaţia pentru job până pe 8 septembrie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Prospecţiuni mai angajează în Capitală şi doi asistenţi director proiect.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe avansate de engleză şi ştii să operezi un PC.
Şi în acest caz, candidaţii interesaţi de post trebuie să fie de acord să lucreze pe teren, 20 de zile calendaristice consecutiv, câte 10 ore pe zi, urmate de 10 zile calendaristice libere.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au permis de conducere categoria B- 6 septembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Prospecţiuni mai angajează în Bucureşti şi un electrician auto cu cel puţin trei ani experienţă în această meserie, care să aibă cunoştinţe teoretice şi practice despre sistemele electrice ale autovehiculelor, precum şi cunoştinţe de bază privind cerinţele de inspecţie tehnică, standardele de mentenanţă în domeniul autovehiculelor.
6 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest job. Amănunte, aici.

Prospecţiuni angajează în Capitală un mecanic auto cu cel puţin trei ani experienţă în această meserie. Detalii, aici.

Prospecţiuni este specializată în cercetări geologice şi geofizice pentru resurse minerale şi ape subterane.  Compania este activă şi la nivel internaţional, desfăşurând proiecte în ţări precum Maroc, Senegal, Portugalia, Tajikistan, Bulgaria.
Post comment