Locuri de muncă la stat. Ce posturi sunt scoase la concurs « VreauJob.info
hot sex
Jun
18

Locuri de muncă la stat. Ce posturi sunt scoase la concurs

Author admin    Category JOB-uri     Tags

locuri-de-munca-la-stat-vezi-unde-se-fac-angajari-8768d_article-main-image

Agenția Națională de Integritate (ANI) organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Contencios. Candidatul trebuie să fie absolvent de  studii universitare cu diplomă, specializarea drept.  Vechimea în specialitatea studiilor  nu este însă necesară.
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 1 iulie. Și Consiliul Concurenței caută un inspector de concurență asistent, pentru Direcția Juridic-Contencios. “Consiliul Concurenţei organizează în data de 12.08.2013, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 posturi vacante de inspector de concurenţă cl. I, grad profesional asistent la Direcţia Juridic – Contencios”, se arată în anunțul instituției.
Condiţiile de participare la concurs arată că candidatul trebuie să aibă  studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor juridice și o  vechime în specialitatea de minimum 1 an. Se mai cer cunoașterea limbii engleze la nivel mediu. Dosarele de participare la concurs se pot depune în perioada 12 iulie – 31 iulie 2013.
Agenția pentru Dezvoltate Regională Sud-Est caută un specialist relații publice.  Instituția  organizează concurs de ocupare pe 27 și 28 iunie.
Cerințele pentru ocuparea postului vacant sunt studii superioare absolvite cu diploma de licență, specializarea comunicare, relatii publice, jurnalism,  cunoștințe avansate de operare pe calculator și  cunoștinte avansate de limba engleză. Și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia organizează concurs pentru ocuparea unui post de agent de dezvoltare în cadrul Biroului Verificare Financiară – Județul Mehedinți.
Se cer studii superioare economice/tehnice, absolvite cu diplomă de licență, ia vechimea în specialitatea studiilor trebuie să fie de minimum doi ani.  Se mai cer stagiul militar satisfacut și permis de conducere auto – categoria B.  De asemenea, experiența în managementul de proiect constituie un avantaj. Dosarele se vor depune până la data de 21 iunie 2013.Post comment