Facebook recruteaza peste 500 de angajati. Cauta ingineri, specialisti in comunicare si marketing, dar si vorbitori de limba araba « VreauJob.info
hot sex
May
16

Facebook recruteaza peste 500 de angajati. Cauta ingineri, specialisti in comunicare si marketing, dar si vorbitori de limba araba

facebook-recruteaza-peste-500-de-angajati-oportunitati-pentru-inginerii-de-software-specialistii-in-comunicare_size9

Compania americana Facebook are libere 584 de pozitii in birourile sale din intreaga lume. Menlo Park, New York, Washington, Toronto, Seattle, Sao Paulo, Singapore, Seul, Tokyo, New Delhi, Sydney, Dublin, Londra, Hamburg, Paris sau Milano, acestea sunt doar cateva dintre orasele in care reteaua cauta sa recruteze personal specializat.

Joburile prezentate pe pagina de cariere a retelei de socializare variaza foarte mult, de la inginerie software, comunicare, resurse umane, management de produs, la vanzari sau marketing.

Printre pozitiile libere se numara si cateva posturi de asistenti manageri pentru diverse departamente ale companiei, dintre care unul va lucra direct pentru COO-ul Facebook, Sheryl Sandberg.

Mai multe informatii despre fiecare job in parte gasiti AICI.

Nu sunt prezentate informatii cu privire la nivelul de salarizare, dar este cunoscut faptul ca veniturile medii anuale ale programatorilor care lucreaza pentru Facebook se invart in jurul valorii de 100.000 dolari.
Post comment