Ce salariu poţi primi în Dubai şi Abu Dhabi. VEZI anunţurile de angajare « VreauJob.info
hot sex
Mar
26

Ce salariu poţi primi în Dubai şi Abu Dhabi. VEZI anunţurile de angajare

Angajatorii din Orientul Mijlociu au primit nu mai puţin de 22.000 de CV-uri din România în ultimul an, potrivit unei statistici a Tjobs.ro.

In acelaşi timp, numărul ofertelor de angajare venite dinspre Orientul Mijlociu este în creştere. În momentul de faţă, sunt aproape 200 de joburi disponibile în Dubai, 80 în Abu Dhabi, tot 80 în Arabia Saudită şi circa 20 în Qatar.

Domeniile cele mai atractive pentru români sunt turismul şi ingineria, dar există oferte de angajare şi pentru specialiştii IT sau personalul medical.

În Dubai, asistentele medicale pot primi un salariu de peste 2.000 de dolari, inginerii civili ajung la 3.000 de dolari, în timp ce IT-iştii cu specializare de “solution architect” pot să câştige şi 5.000 de euro lunar.

Top pentru Dubai se caută 60 de români care să lucreze ca personal hotelier (de la recepţioneri până la cameriste), pe salarii care variază între 350 şi 1.050 euro.Angajatorii din Emirate sunt dispuşi să plătească cu 3.000 de dolari ingineri români din domeniul petrol şi gaze.

Vezi LISTA posturilor vacante în Dubai aici.

În Abu Dhabi, inginerii sunt plătiţi cu salarii de peste 3.000 de dolari, cele mai mari venituri fiind oferite în industria aviatică, până la 7.000 dolari lunar.

Posturile de recepţioner în industria sănătăţii aduc salarii de 800 de dolari, iar cele de fizioterapeuţi de peste 2.000 dolari. Vezi LISTA joburilor aici.
Post comment