Ai sub 25 de ani? Iată compania americană la care ai cele mai mari şanse să te angajezi « VreauJob.info
hot sex
Apr
18

Ai sub 25 de ani? Iată compania americană la care ai cele mai mari şanse să te angajezi

cgs_10938300

E vorba de compania americană CGS, cel mai mare funizor de outsourcing din România, cu aproape 3.000 de angajaţi în plan local. Dintre aceştia, peste 75% au sub 25 de ani. Dacă ai absolvit o facultate, vorbeşti limbi străine şi ai competenţe tehnice, ai şanse mari să intri în echipa CGS România. Nu e obligatorie experienţa!

Peste 75% dintre angajaţii celui mai mare furnizor de outsourcing de la noi au sub 25 de ani. În 2013, ponderea tinerilor sub 25 de ani a ajuns la 76% din numărul total al angajaților CGS, cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing din România, în creştere faţă de media anului precedent, când a fost de circa 70%. Iată de ce.

“Specificul activităţii de outsourcing ne ajută să sprijinim tinerii, întrucât munca li se potriveşte foarte bine. Outsourcingul proceselor de business are două laturi principale – de back-office şi de front-office. Cea din urmă include toate activităţile care presupun interacţiunea şi relaţiile directe cu clienţii: vânzări, suport tehnic, relaţii comerciale, plăți etc, toate fiind acțiuni caracteristice unui contact center”, explică Vladimir Sterescu, country manager al companiei americane CGS.
Atât domeniile din care provin companiile clienţi, cât şi pieţele pe care acestea activează necesită competenţe pe care le regăsim îndeosebi în rândul tinerilor, adaugă Vladimir Sterescu.

În bună măsură, business-ul CGS provine de la companii din SUA care au ca pieţe de desfacere America de Nord, America Latină şi Europa. În plus, portofoliul de firme din diferite ţări europene s-a extins, încât paleta de limbi străine pe care trebuie să le stăpânească angajaţii este extrem de largă. Mai mult, în majoritatea cazurilor, sunt necesare diferite competenţe tehnice, întrucât majoritatea companiilor care îşi externalizează activităţile provin din IT şi telecomunicaţii, acestea fiind urmate de sectorul bancar, asigurări şi utilităţi, mai explică Vladimir Sterescu.

“Am încurajat întotdeauna în mod constant tinerii şi nu am ezitat să îi angajăm pe cei care nu au multă experienţă dar, în schimb, au anumite aptitudini şi, mai ales, au responsabilitate şi dorinţa de a munci“, explică Vladimir Sterescu.

Tinerii responsabili care vorbesc limbi străine şi au competenţe tehnice corespund profilului căutat de furnizorul american de outsourcing.

“Îmbinarea cunoaşterii limbilor străine cu aptitudinile tehnice sau economice necesare este proprie mai ales generaţiei tinere care a crescut în era telefonului mobil, comerţului online şi aplicaţiilor digitale. Astfel, industria de outsourcing este un mediu potrivit pentru tineri, oferind în plus avantajul unor traininguri extinse: după cum ştie orice absolvent de facultate, până când ai primul loc de muncă, ştii doar multă teorie, ai însă nevoie de un job unde să înveţi practic să prestezi o anumită activitate. La noi, de exemplu, trainingul iniţial durează între 2-6 săptămâni şi este urmat de traininguri periodice, întrucât în cadrul companiilor clienţi pentru care lucrăm apar constant elemente, produse şi proceduri noi”, a conchis Vladimir Sterescu.
Post comment