3 motive să refuzi o mărire de salariu « VreauJob.info
hot sex
Sep
10

3 motive să refuzi o mărire de salariu

Author admin    Category Articole     Tags ,

job-strangere-de-mana-think_article-main-image

Dacă ţi se propune un salariu mai mare după ce l-ai anunţat pe angajator că pleci la o altă firmă, specialiştii în resurse umane îţi recomandă să nu cazi în plasa ispitei de reveni asupra deciziei pentru mai mulţi bani.

Există câteva motive întemeiate pentru care trebuie să refuzi o mărire de salariu care vine prea târziu, potrivit specialiştilor de la CareerBliss:

1. Vei fi perceput ca un mercenar. Din momentul în care ai acceptat contraoferta angajatorului, vei fi văzut ca un om care îşi şantajează compania cu plecarea doar ca să obţină un salariu mai mare. Capitalul tău de încredere va fi pierdut. În plus vei munci mai mult decât înainte, îţi vor plasa cele mai ingrate sarcini.

2. Relaţiile cu şefii şi colegii se vor strica. Cauzele care te-au determinat să-ţi cauţi un alt job vor rămâne neschimbate. Relaţia cu şeful direct este compromisă definitiv deoarece demisia unui om din echipa lui îi afectează oricărui manager imaginea în faţa şefilor săi.

3. Vor căuta un înlocuitor pe postul tău. Dacă şefii tăi au plusat acum şi au făcut orice ca să te păstreze în firmă, nu înseamnă că pe viitor lucrurile vor sta la fel. Ca să nu le faci aceeaşi figură pe viitor, managerii vor căuta un om de back-up şi te vor înlocui la prima greşeală.
Post comment